x

Pomlajevanje

Upočasniti tok časa in ostati večno mlad je prvinska želja vsakega izmed nas. A čudežna tabletka proti spremembam, ki jih z leti doživljajo celice in tkiva našega telesa, žal ne obstaja. Zen Zone verjame v zdrav in naraven pristop k osvežitvi telesa, zato priporoča tretmaje v azijskih deželah, kjer je znanost pomlajevanja stara že več kot 5000 let.

Strokovnjaki za naravno in celostno zdravljenje v naših izbranih resortih so poznavalci zdravilnih zelišč in pomlajevalnih terapij. Zdravilna zelišča so naravna zaščita pred prostimi radikali, glavnim vzrokom staranja, in vsem oblikam stresa. V kombinaciji z razvajajočimi pomlajevalnimi tretmaji, ki so prilagojeni vsakemu posamezniku posebej, dokazano ščitijo telo pred zobom časa, tako da revitalizirajo celice, povečajo njihovo odpornost na procese staranja, izboljšajo prožnost in izgradnjo volumna kože. Rezultat je odlično počutje, mladosten videz in izboljšana imuniteta.

Privoščite si celovito obnovo vašega telesa. Vaše telo, um in duša bodo tako zopet v harmoniji, koža v zavidljivi kondiciji in samozavest na višku. Hvaležni si boste!

KJE ZEN ZONE PRIPOROČA SHUJŠEVALNE PROGRAME?

KERALA,
MANALTHEERAM
ajurvedski resort
8/11/15/22 dni
od 112 €/dan
več
KERALA,
TRAVANCORE
ajurvedski resort
4/6/8/15/22/36 dni
od 130 €/dan
več
PORTUGALSKA,
SÃO LOURENÇO DO BARROCAL
Farmscape Hotel  & Retreat
poljubno št. dni
od 185 €/dan
več
TOSKANA,
AGRITURISMO
LA FORRA
 
od 4 do 7 dni
od 195 €/dan
več
KOH SAMUI,
KAMALAYA 
wellness in holistični spa resort
3-14 dni
od 205 €/dan
več
ŠRILANKA,
MAHA GEDARA
ajurvedski resort
3/7/14+ dni
od 117 €/dan
več
BALI,
BAGUS JATI
health resort
5/8 dni
od 128 €/dan
več
Back to Top